Down Town Bowling har en stor gruppe pensjonistbowlere fra Down Town Senior Bowling Club og Skien seniorbowling.

Det arrangeres treninger flere dager i uken hver eneste uke. Flott for deg som vil holde deg aktiv og samtidig ta del i stor gruppe som tar deg imot med åpne armer.

Nybegynnere er hjertelig velkomne! Spreke seniorbowlere og ansatte hjelper deg gjerne i gang. Utstyr får du låne i hallen dersom det trengs. Er dette av interesse kan du lese mer om de to klubbene under.

Velkommen til et uhøytidelig bowlertreff!

Hilsen Down Town Senior Bowling Club, Skien Seniorbowling og oss i bowlinghallen.

DOWN TOWN SENIOR BOWLING CLUB

Down Town Senior Bowling Club holder treninger hver tirsdag, torsdag og lørdag fra 10.00 i amerikansk spillestil. Dersom du vil lese mer om klubben, kan du følge snarveien under.

Down Town Senior Bowling Club

SKIEN SENIORBOWLING

Skien Seniorbowling har rundt 30 medlemmer, både damer og herrer. Du må være over 60 år for å bli medlem.

Hver mandag, onsdag og fredag kl. 10.00 møtes klubben for å spille bowling. Gruppa spiller 4 runder. Oppmøte er størst på mandager og det er på ingen måten noe forpliktninger om at du må delta alle dager.

Det arrangeres også turneringer, hvor samtlige pensjonistklubber deltar.

I tillegg til det sosiale rundt bowling arrangerer også klubben flere sosiale aktiviteter og sammenkomster. Turer, sommeraktiviteter og julebord er noe av det du kan forvente hos denne imøtekommende gjengen. Så her er det bare å ta med seg godt humør.

Lyst til å bli med å spille med Skien Seniorbowling? Ta gjerne kontakt – du er hjertelig velkommen!

Kontakt:

Aud S. Andersen (leder)

tlf. 404 87 978